Publicacions
La primera clínica odontològica per a bebès va néixer fa més de vint anys a Londrina, Brasil, de la mà del doctor Luiz Walter. Actualment, gràcies a l’educació dels pares i l’atenció odontològica primerenca des del naixement, existeixen ja generacions d’adults lliures de càries.

Avui en dia totes les societats científiques recomanen la primera visita al dentista abans que el bebè faci un any per tal que els pares rebin la informació adient i per avaluar el risc del bebè de desenvolupar càries abans que aquesta aparegui.

En ser aquesta una odontologia mínimament invasiva, les visites són indolores, ràpides, senzilles i econòmiques, i el nen s’hi acostuma de seguida perquè no les associa amb cap experiència traumatitzant.

Aquest web neix d’un sa amor a l’odontopediatria i de la profunda creença que un altre tipus d’odontologia és possible. Creiem que l’educació i la prevenció són les eines essencials per a assolir una òptima salut bucal durant la infància i l’adolescència, fins a arribar a l’edat adulta. Esperem que la nostra pàgina web sigui d’ajut perquè els teus fills somriguin saludablement durant tota la vida.

Fes clic en la signatura per a veure la ressenya
firma.gif reseña
Dra. Camila Palma Portaro
Odontopediatra, especialista en Odontologia per a bebès, Professora titular del Màster de Odontopediatria,
Universitat de Barcelona,
Membre de la Societat Espanyola de Odontopediatria
Copyright © www.odontologiaparabebes.com
dracamilapalma@odontologiaparabebes.com
WebDesignPietruschka

Us imagineu que els vostres fills no haguessin de passar mai per un mal de queixal, per una anestèsia dental o per una mala experiència al dentista? Avui dia la càries és una malaltia controlable al 100% si es coneixen els factors de risc que l’ocasionen. Les noves generacions no hauran de passar pel que els seus pares van experimentar al dentista... L’odontologia està canviant i cada vegada som més els odontòlegs que creiem fermament
que val més prevenir que guarir, i per
assolir aquest objectiu hem de començar
al més aviat possible.

T’imagines que al teu fill li encantés anar al dentista?

odontologia per a bebès